Thursday, May 14, 2009

Kini Ku??? baru balek tgk muzik2..

Muzik2 lg??hahaha..ari khamis..ke shah alam laa aku..minggu lps aku dtg nk tgk si pejal tahir tu nyanyik..minggu ni aku dtg sbb pe ea???jgn x cayo..minggu nih aku dtg sbb Stacy..wakakkakaka..ntah laa..nk kata minat sgt x arr..x minat pon x gakz...tp aku mmg ske energy dia time nyanyi..gempaq~!!!!hmmm..sbr benarnyerr..aku nih minat kt Agnes Monica...hehe..bila tgk Stacy..aku ternmpak lak Agnes..ahakz~ maybe x lama lg aku akan jd StacyFrenz kot..huhu..tp aku terkilan psl x dpt jmpe pon dia td..x de rezeki kot..x pe laa laen kali...dan lg 1..aku epy sgt psl da tau result carta muzik2 lebih awal drpd org laen..yahooo..yg penting BENCINTA ... nombor tettttttt...nk tau tgk laa muzik2 nt yaaa~!!!!

chiow~

4 comments:

  1. aku minat stacy gak..weh nak jd stacyfrenz ajak aku skali

    ReplyDelete
  2. jom3..x laa aku keseorgan..hehe~

    ReplyDelete